Logo's

Wat ik zo leuk vind aan het maken van logo’s is dat ik mag mee helpen aan de visualisatie van een bedrijf. Een logo van een bedrijf wordt overal  voor gebruikt. Denk dan aan briefpapier, business cards, multimedia, reclame posters, auto- en gevelreclame. 

Hieronder  beschrijf ik de stappen die ik met jou als klant neem om uiteindelijk een uniek logo voor jouw bedrijf te maken. Daarnaast laat ik zien wat je van mij kan verwachten en welke kosten ik bereken.


Kennismaking

Koffie drinken of via de telefoon wil ik natuurlijk weten wat je wensen zijn en hier kan jij bepalen of we een match zijn.


MOODBOARD

Hier word ik graag overladen met jouw inbreng. Via whatsapp en e-mail mag je me dus continu bestoken met wat je mooi vindt. Denk dan aan kleur, voorwerpen of voorbeelden van andere logo’s.


SCHETSEN

Al jouw input gaat zich nestelen in mijn hoofd en dat vind ik fijn. Uiteindelijk ga ik vanzelf schetsen en zal ik je mijn eerste gedachten mailen of appen.


FEEDBACK

Ik vind het belangrijk dat het jouw eigen logo wordt. Deze stap is dus heel belangrijk want hier geef jij mij jouw eerlijke feedback en ga ik verder op weg om voor jou het allermooiste ontwerp te maken. 


schetsen

In deze stap maak ik de definitieve schets en ga, nadat jij akkoord hebt gegeven, door naar stap 6.

 


illustrator

Nu is het tijd, om met de schets als voorbeeld, een strak logo te maken in Adobo Illustrator. Dit is een vector programma en het bestand wat hierin gemaakt wordt is net zo groot af te drukken als je wilt zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt.


feedback 2

Dit is de eerste echte confrontatie met het logo wat ik voor je gemaakt heb. Word je er blij van of is het nog niet wat je verwacht had? Geef me hier weer je eerlijke feedback. Ik wil namelijk niets liever dan voor jou een logo maken waar je helemaal blij van wordt. 


LOGO

Ik ga je laatste wensen verwerken in het logo en zal het definitieve logo met je delen. Is dit het logo waar je blij van wordt? Als dat zo is dan zal ik het logo in verschillende formaten bij je aanleveren. .AI .EPS .PDF .PNG .JPG.