Illustratie over zenuwen en afwijzing bij een sollicitatiegesprek

De gemiddelde lezer besluit in een split second of je artikel of blog interessant genoeg is om te lezen. Om je lezer daartoe te verleiden, is visuele content ongelofelijk belangrijk. Vooral als je veel informatie wilt overbrengen, is het essentieel dat je je tekst voor de lezer visueel aantrekkelijk maakt. Dus geen lange stukken tekst, maar korte stukjes tekst, ondersteund door foto’s, grafieken of illustraties. Dit kan natuurlijk met gratis of betaalde stockfoto’s. Wil je echt iets unieks (wat Google erg waardeert en je daardoor hoger plaatst in de zoekmachine), kies dan voor zelfgemaakte foto’s of illustraties.

Illustratie afwijzing bij een sollicitatie gemaakt voor een blog

Simone Donker vroeg mij om tekeningen te maken voor een blog die gaat over het omgaan met afwijzingen na een sollicitatie. Na het lezen van de blog ben ik aan de slag gegaan met de schetsen van de karakters. De tekeningen, waarvan de kleuren zijn afgestemd op het webdesign, ondersteunen het verhaal op een grappige manier.

Zoek jij een manier om je content visueel aantrekkelijk te maken waardoor de lezer besluit dat jouw content interessant is om te lezen en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via:

bram@thebaldguy.nl of 06 – 21 95 18 45.

Wil je eerst meer informatie over illustraties laten maken. Hier lees je er alles over.

Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?