Optimaliseer teamdynamiek: Hoe leidinggevenden kunnen omgaan met uitdagingen en onderpresterende medewerkers effectief kunnen ondersteunen
Omgaan met Te Hoge Verwachtingen: Hoe je gezonde grenzen stelt en relaties verbetert
De Ikken Bus: Een levendige illustratie van het Voice Dialogue-concept, waarbij verschillende 'ikken' als personages in een bus zijn afgebeeld. Voice Dialogue is een therapeutische techniek waarbij de verschillende delen van iemands persoonlijkheid, vertegenwoordigd door de 'ikken', worden erkend en verkend. Elke ik heeft zijn eigen unieke stem en expressie, en ze nemen afwisselend plaats achter het stuur van de bus. Deze afbeelding visualiseert het proces van bewustwording en integratie van deze innerlijke ikken, om een gebalanceerde en harmonieuze innerlijke wereld te bereiken.
Illustratie van de IJsberg van Freud: Een grafische weergave van Sigmund Freud's psychoanalytische concept van de menselijke geest als een ijsberg. Boven het wateroppervlak is het bewuste deel van de geest zichtbaar, terwijl het grootste deel van de ijsberg onder water verborgen blijft, wat het onbewuste vertegenwoordigt. De top van de ijsberg toont de ego, het bewuste zelf, terwijl het onderbewuste, inclusief het id en het superego, diep onder water ligt. Deze illustratie duidt op het idee dat veel van onze gedachten, gevoelens en motivaties die ons gedrag beïnvloeden, afkomstig zijn uit het onbewuste en kunnen worden ontdekt door psychoanalytische technieken.
Een levendige afbeelding van Pippi Langkous, het iconische personage uit de boeken van Astrid Lindgren, met haar inspirerende oneliner. Pippi staat vol vertrouwen en vastberadenheid, omringd door avontuurlijke elementen die haar vrolijke en eigenzinnige persoonlijkheid weerspiegelen. De illustratie straalt de boodschap uit dat zelfvertrouwen en de bereidheid om het onbekende aan te pakken, ons kunnen leiden naar buitengewone prestaties. Pippi's beroemde woorden, 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan', inspireren kijkers om moedig te zijn, uitdagingen aan te gaan en het leven met een avontuurlijke geest te omarmen.
Neem het Roer in Eigen Handen: Ontdek de kracht van zelf leiderschap en persoonlijke groei
Illustratie van Ernst Kuipers tijdens de coronacrisis: Een afbeelding van Ernst Kuipers, een prominente gezondheidsdeskundige, die het publiek informeert over mogelijke versoepelingen tijdens de pandemie.
Komische illustratie van een koppel op de bank: Een grappige tekening van een vrouw die comfortabel op de bank zit, terwijl haar partner erachter staat en suggereert dat de bank oud is en vervangen moet worden. De vrouw reageert op hilarische wijze met de vraag: 'Hoe oud was jij ook al weer?' De illustratie vangt een komisch moment van plagerij en zelfspot tussen het stel.
Illustratie van Novak Djokovic in de Coronatijd: Een satirische afbeelding van Novak Djokovic met een knipoog naar het sprookjespersonage Pinokkio. In de tekening draagt Djokovic een mondkapje dat niet goed past vanwege de humoristische verwijzing naar zijn 'lange neus' als Pinokkio, wat symbolisch is voor vermeende leugens over zijn coronabesmetting en vaccinatiestatus. Deze illustratie benadrukt op komische wijze de controverse en discussies rondom Djokovic's uitspraken en gedrag tijdens de pandemie. Let op: De afbeelding is bedoeld als humoristische karikatuur en dient niet als bevestiging of ontkenning van enige beweringen over de tennisser.
Voice Dialogue en het Innerlijke Kind: Ontdek de kracht van zelfontdekking en heling
Volvo Amazon Design available on t-shirts and other items for sale
"Design available on t-shirts and other items for sale."
Google t-shirt
"Design available on t-shirts and other items for sale."
De druppel die de emmer doet overlopen
Multitasken
zelfvertrouwen-onzekerheid-illustratie
zelfvertrouwen-onzekerheid-illustratie-coaching-training
zelfvertrouwen-onzekerheid-illustratie-coaching-training
Illustraties-laten-maken-vacature
Illustraties-laten-maken-vacature
Illustraties-laten-maken-vacature
Illustratie feedback geven coaching en training
Illustratie bang zijn om door de mand te vallen coaching en training
Door-de-mand-vallen-illustratie
Volvo Amazon flat illustratie Woerden
Volvo Amazon flat illustratie Woerden
Loslaten-illustratie-coach-schets
Loslaten-illustratie
Leren-loslaten-illustratie
Illustratie Hoger in google klimmen
illustratie verschuilen achter een masker coaching en training
Illustratie mindfulness en yoga coaching en training
Illustratie zweverig of met beide benen op de grond coaching en training
Illustratie-Coaches-ondersteunend-materiaal
Illustratie-Ondersteunend-materiaal-voor-coaches
Boekillustratie-herten-uitgever
Boekillustraties-laten-maken-mierenhoop-uitgever
Boekillustratie-laten maken-muis-uitgever
Coach illustratie kompas loopbaantraject
Coach illustratie levenslijn loopbaantraject
Coach illustratie loopbaantraject weegschaal
Coach illustratie nieuwe weg inslaan
Coach illustratie van loopbaantraject energieniveau
Illustratie geen risico's durven nemen
Illustratie rits tussen mijn billen coaching en training